Medewerkers

annette

Annette van Olffen

Een vertrouwd gezicht.

Ze is een gedreven aanspreekpunt voor alle organisatorische zaken. Het fundament van onze praktijk. Ze zorgt o.a. voor de administratieve afhandeling van declaratiegegevens naar de zorgverzekeraars. Ze is het geweten/geheugen voor de aanwezig werkende fysiotherapeut. Ze is 's morgens (m.u.v. donderdag) bereikbaar op haar post en via telefoon. Ze kan goed plannen dus de beste tijd voor het maken van een afspraak voor een behandeling is tussen 8.00 uur en 11.00 uur.

 

monique

Monique Pals

Ze is getrouwd en moeder van 3 kinderen. Voorheen werkte ze in het Scheperziekenhuis als medisch secretaresse. Ze bezet samen met Annet de receptie en coordineert alle administratieve zaken en behandelafspraken. Daarnaast verricht ze nog vele ondersteunende taken en zal samen met Johan de praktijk voortzetten na de overname in 2019

Ze is te bereiken op de maandag-en donderdagmorgen en de dinsdagmiddag

 

johan

Johan Pals

Geboren en getogen in Klazienaveen, gehuwd met Monique en vader van 3 zoons. Johan is afgestudeerd in 1987 aan de Academie voor Fysiotherapie te Groningen.    Sinds die tijd is hij actief als fysiotherapeut en is de specialist op gebied van wervelkolomproblemen en schouderklachten, lid van het schoudernetwerk groot Drenthe. In 2015 heeft hij mede zitting genomen in de V.O.F met de intentie om eind 2018 de praktijk over te nemen van Paul en Annet.
In de loop der jaren werden meerdere cursussen gevolgd om de kennis te vergroten. De meeste interesse ging daarbij uit naar de manuele therapie - vooral de mildere methoden - die goed verdraagzaam zijn voor de patiënt. Hij verzorgt ook 3 avondspreekuren. Kennis en vaardigheden werden verworven in de volgende methoden/therapieën:

  • Manuele therapie Marsman
  • Myofasciale trigger Points therapie
  • Manuele therapie nach Dorn
  • Manuele therapie Mulligan
  • Voetzoolreflextherapie
  • Medical Taping
  • Echografie
  • Dolorclast/Piezoclast
  • Schouderklachten
 

paul van olffen

Paul van Olffen

Gehuwd met Annette en vader van 2 dochters en opa van 2 kleinzoons
Paul is afgestudeerd in 1978 en gestart met de praktijk in Zwartemeer in 1980. Hij is de “stille” kracht binnen het team. Een ervaren fysiotherapeut met veel kennis van wervelkolomproblemen. Hij heeft speciale interesse voor sportaandoeningen (z'n hobby is volleybal) en orthopedische geneeskunde. Ook heeft hij een opleiding gevolg voor echografie, weke delen in beeld brengen. Daarom is hij de aangewezen therapeut voor een eenmalig consultatief fysiotherapeutisch onderzoek.

Paul staat voor visie en kwaliteit en is breed inzetbaar. Hij helpt U graag op weg naar een beter kwaliteit van bewegend leven.

Verzorgt ook 3 dagen per week het avondspreekuur.

 

angelique

Angelique van Gent

Geboren in 1987. Op 17 juli 2017 is ze in onze praktijk gestart.

Ze is in 2010 afgestudeerd als fysiotherapeute te Groningen. Sinds die tijd werkzaam geweest in een fysiotherapiepraktijk in Exloo en Emmercompascuum

Haar deskundigheid is Manuele therapie, ze is als master manueeltherapeut afgestudeerd aan de SOMT in 2016 en staat ingeschreven in het specialistenregister 

Binnen onze praktijk neemt ze ook de functie van BHV-er op zich

 

irma

Irma Ambergen

Jong en enthousiast! Irma is geboren in 1991, woonde in Nieuwe Pekela en gaat samenwonen in Emmercompascuum. Ze is afgestudeerd in 2014 aan de Hanzehogeschool te Groningen en is gestart op 1 augustus 2017 in onze praktijk.

Ze was tot voor kort deels nog werkzaam als apothekersassistente in het Scheperziekenhuis en als fysiotherapeute in Scheemda

Haar missie: Zorgen dat patiënten in beweging en balans komen, ze kan bijdrage leveren aan kwalitatief goede zorg en gaat de medische fitness en groepstherapieen verzorgen.

ronald


Ronald Regtop

Geboren Klazienavener (1986). Ambitieuze en leergierige fysio- en manueel therapeut.

Geregistreerd Manueel Therapeut en in 2016 zijn masteropleiding afgerond.             Tijdens zijn studie heeft hij specialisatie sport gevolgd. Tevens heeft hij veel ervaring binnen zijn voetbalclub in Klazienaveen opgedaan.

Ronald vindt dat de patient centraal moet staan en dat ze actief betrokken moeten worden in het revalidatieproces.

OPENINGSTIJDEN

  Maandag:
  Dinsdag:
  Woensdag:
  Donderdag:
  Vrijdag:

Weekend:

08.00 - 21.00 uur
08.00 - 19.30 uur
08.00 - 21.00 uur
08.00 - 19.30 uur
08.00 - 19.30 uur

op afspraak

Receptie geopend van 8.00  –  11.00  uur         0591.315989

      (Tel; MC Klazienaveen 670094)

Om storingen tijdens   behandelingen te voorkomen vragen wij u indien mogelijk te bellen tussen 8.00uur en 11.00 uur.

snel naar

facebook van fysiotherapie zwartemeer

thuis en ouderenzorg

dolorclast shockwave

echo onderzoek

recept bewegen

 

 

KWALITEITSPRAKTIJK

Onze fysiotherapiepraktijk voldoet aan de kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging.
Met aanvullende programma's en multidisciplinaire samenwerking leveren we hogere kwaliteit.                                    Tevens hebben we de kwaliteit inzichtelijk gemaakt.

T: 0591-315989
E: info@fysiotherapiezwartemeer.nl

KvK 04087070

Fysio- en Manuele Therapie Zwartemeer
Klemstrook 53
7894 CN Zwartemeer

logos fysiotherapie zwartemeer

fysiotherapie zwartemeerheader pals van olffen fysiotherapie zwartemeerheader medisch centrum
Fysiotherapie Zwartemeer
team fysiotherapie zwartemeer